CORPORATE UNDERHÅLLNING | VIRTUAL RACING CHALLENGE

En förstklassig upplevelse inom motorsport simulering för era kunder, samarbetspartners eller anställda.

Oavsett hur stort eller litet ert evenemang är kan ni vara säkra på att era besökare kommer få bästa möjliga upplevelse. Vi arbetar flexibelt och ser alltid till att ni får maximalt värde av er investering.

Alla våra evenemangspaket fungerar lika väl för B2B som B2C.

CORPORATE UNDERHÅLLNING

Vår uppgift är att låta er leverera engagerande evenemang genom att erbjuda era kunder en förstklassig upplevelse inom motorsport simulering. Våra eventpaket erbjuder en unik möjlighet att fånga uppmärksamheten hos er målgrupp och underhålla dem med en märkes fokuserad upplevelse de aldrig kommer att glömma.

Vi strävar alltid efter att anpassa upplevelsen efter ert varumärke, er kultur och era värderingar, samt efter era deltagare och eventets målsättningar.

FALLSTUDIE

Lamborghini Malmö

Utmaningen: Skapa ett engagerande evenemang för Lamborghini Malmös VIP kunder.

Lösningen: Ett tre timmars långlopp organiserat i Lamborghini Malmös lokal.

Alltronic

Utmaningen: Involvera och underhålla potentiella kunder vid en industrimässa i Stockholm.

Lösningen: En tre dagars racing tävling med priser i Alltronics bås på mässan.

VIRTUAL RACING CHALLENGE

Virtual Racing Challenge (VRC) är det perfekta eventet i butiker för varumärken och företag som försöker nå den digitala generationen. Per definition är VRC en eSports tävling skapad för att generera butiks flöde, marknadsföringsvärde och intresse från era kunder.

Här är några av de fördelar VRC kan erbjuda:
Hög ROI för er marknadsföringsbudget. Skapa varumärkeslojalitet och en känsla av exklusivitet och interaktioner era klienter kommer finna ovärderliga. Era kunder kommer att associera ert varumärke med en exklusiv och superrolig aktivitet som de definitivt kommer att komma ihåg. Placera ert varumärke som en tankeledare och innovatör i er bransch.

Fallstudie: Förenade Bil VRC 2018

Utmaningen: Skapa butiksflöde, generera nya kunder, underhålla befintliga kunder, skapa en positiv varumärkesbild, placera Förenade Bil som en nytänkande innovatör i branschen.

Lösningen: Förenade Bil VRC – en eSportstävling i flera steg, organiserad vid 5 olika platser.

KONTAKTA OSS